fredag 25 april 2008

MEN ÅÅH maddo då..

OKEY, klickade nyss hem en bkini bara för att det stod att man kunde delbetala. men jag vet inte om jag gjorde rätt, blev det delbetalning nu elr?! är skitnervös för jag kommer inte ha råd att betala hela på en gång, aldrig... jag hoppas verkligen jag gjorde rätt. den är iaf från nelly.se och är fiin och för dyr, med massa pärlor på, dock turkos.. svår färg på mig om jag inte är sjukt brun. vilket jag ej nog kommer vara. och min bikinikropp?! jag väger 6 kilo mer än förra året.. rumpan är härligt dallrig och magen likasåå.. och om jag råkar spänna rumpan lite så är den full av celluliter, för inte tala om låren haha. HADE JAG INTE FÖRR. har aldrig varit i såhär dålig form... men ändå finns dett ett sjukt självförtroende i mig ngnstans. jag vet att jag inte är fit men på ngt sätt tycker jag att jag kan vara nice ändå. typ som idag när jag satt och solade på balkongen tittade på mig själv och liksom, jaa why not?! trots celluliter, en vikt på nästan 70 kilo, bristningar på magen och häng tuttar. är det så att jag tittar mig i spegeln och liksom ser min kropp i en förbättrad verision? min egna verision, eller gillar jag bara läget och tycker inte att det är så jävla farligt.. att folk får väl glo om dem vill.. jag vet inte ja.. eller så accepterar jag bara mina fel och brister och försöker ha ett possitivt tänkande.


här var innan barnafödande och allt. allt satt som det skulle och jag älskade läget haha. magen var heeelt platt. rumpan och låren lagom stora. mums på mig själv. men jag kommer aldrig se ut som dyl igen så man får tänka tillbaka och vara glad så länge det varade. för vissa kvinnor förstörs verkligen kroppen av föda barn som på mig. men vissa klarar sig otroligt bra, inga bristningar inga häng tuttar inge slapp hud. lucky them :) men min viktuppgång har jag bara mig själv att skylla, kakor/chokladbollar/godis/annan onyttig mat everyday plus ingen motion. det gick an förut men tydligen inte nu längre haha. det blir hårt efter 20.

2 kommentarer:

Marielle sa...

vet precis hur det känns med bristningar och några (för min del alldeles för många) extra kilon. blir nog ingen bikinisommar för min del, haha. kommer aldrig göra mig av med alla extrakilon tills dess, men vafasen det var hon värd lilltjejen :)

Elin sa...

Du är så jävla fin som du är gumman=) Du ska absolut inte ha ngt annat än positivt tänkande vad gällande dig själv, sen är det klart att alla har dåliga dagar! Finad du! PUSS:*

och btw, jag tillägnade en bild åt dig i min blogg igår. have you seen it?