måndag 21 april 2008

totalt borta.

jaa, jag har inte varit så "inetrnet närvarande" på senaste tiden, dels jag har haft fullt upp. sedan har det blivit bättre väder , men största delen beror på att min kamera är still kaputt. damn.

okey läget just nu iaf: jag praktiserar på stadium hela dagarna. får se om det kanske leder till ngt extra jobb. dem har sjukt mkt personal där redan som det är så blir nog inte så men man kan ju hoppas. jag tycker att jag gör bra ifrån mig men vad dem tycker har jag inte en aning om. dem flesta i personalen är helt okey. men jag är van vid mer "taggade" människor. och ett annorlunda bemötande när man kommer som praktikant. där är allt så seriöst, man kan väl ha trevligt fast man jobbar liksom, elr? så resonerar jag iaf.. sedan har jag tack vare min goda vän linnea fått lite små jobb på en affär på nian, tack gumman du är bäst <3 börjar nästa vecka, skolan kommer lite i kläm, ganska mkt.. men, aah. går ju butikssäljarutbildning och om jag får ett butiksjobb är väl det kanoners? elr? hoppas dem har överseende.

jani gott folks, btw har ni tänkt på hur mkt ett par läppar kan göra? hittade denna bild på marie plosjös blogg, det är marie och elita. kolla elitas läppar och jämför med dem hon har nu fyllda med restylane.
ja jag får bara ta och säga att ja, hon ser mkt porrigare ut nu. elr vad säger ni?

2 kommentarer:

Nett sa...

hennes läppar ser faktist bra ut för att vara ifyllda.. hehe :)

Elin sa...

läpparna gör sjukt mkt!!!! håller med dig, sweetie=)