lördag 10 maj 2008

förvånad.

vissa männsikor är roliga, HEJ KVINNA JAG HAR SÅRAT DIN BROR OCH INTE DIG OCH DU HAR VETAT OM VAD JAG GJORT I ETT HALVÅR OCH NU ÄR DU SUR PÅ MIG?! du visste hela tiden, sedan när din bror får veta är det en annan sak. jaa jag var en fitta som ljög men karln hade dumpat mig innan och jag berättade för dig dagen efter det hände. så varför vara så jävla kaxig och pissed nu när du vetat hela tiden?
hade förstått om du inte vetat ngt om vad jag gjort. nu säger du att jag håller på att mildra och söker sympati. yeah, yeah om det jag nu gjort är så sjukt jävla hemskt och vidrigt. varför gick du inte direkt till din stackars bror och sa ngt, på en gång när du fick höra? va? tänk efter.
jag förstår din brorsa, varför han är tjurig och ledsen. har aldrig klagat på honom. men så du mitt uppe i allt.

nej jag är fan inte den som känner mig förbannad på folk ofta. och jag har ingen jag är arg på och efter detta inlägg ska jag inte störa mig på dig mer heller. jag är mest bara förvånad. hur ngt du vetat om är så hemskt ett havlår efter det inträffade.

2 kommentarer:

Elin sa...

ja det var en lustig kvinna må jag säga?!?!? jag tycker iallafall att du verkar vara hur bra som helst madde! SNYGGO madde! <3

Maddo sa...

joodaa jag är oftast bra, tack snygg elin ;) <3