tisdag 6 maj 2008

stackars stackars liten...


alltså alicias stamning.. och det blir inte bättre utan bara värre. och då menar jag MKT värre! igår och idag har hon inte kunnat säga ngt utan att verkligen först stamma fram det. ibland kommer det inte fram alls. idag när hon försökte prata fick jag tårar i ögonen flera ggr.. min lill tjej :( hoppas verkligen det här går över för barn är elaka och ja fy vad jobbigt att inte få fram det man vill säga...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
min ena systerson som nu är 4 år stammade också en längre tid... blev både värre och bättre från och till men nu har det faktiskt blivit bättre, han kanske stammar lite ibland på vissa ord bara. men vissa barn kan ju börja stamma en viss tid när de kanske är 3-5(?) men det går oftast över :)

Maddo sa...

anonym: ja jag hoppas verkligen att dte går över alltså. man blir ju så orolig! tur att det är bättre för honom nu! vi får hoppas att det blir så för lilla alician också!

martinaaaa sa...

men stackars liten :(

Maddo sa...

martina: jaa det är verkligen synd om henne :(

Erika sa...

när började det bli sådär då? talpedagog borde ni ju få hjälp med om din lilla tös får lida för det. men annars är det nog så att det oftast växer bort med åren.

och skulle det inte försvinna helt är det ju inte hela världen heller. riktigt sött tycker jag :) en gång var jag kär i en kille som stammade haha. han gick på någon slags vis-skola & skrev & sjöng super charmiga texter. och att han stammade mellan låtarna gjorde bara att varenda kotte föll pladask.